Bio čokoláda 100% - 250g

Kód: VTL036
€10,59
Skladom (> 5 ks)
100% čokoláda, teda kakaová pasta, je vyrobená z
bio kakaových bôbov z Peru, nabitých antioxidantmi,
minerálmi a ďalšími telu prospešnými látkami.
 

Detailné informácie

Poštovné zadarmo pri nákupe nad 35 €

Darček k objednávke

Overení a kvalitní dodávatelia

Rýchly servis

Podrobný popis

Bio čokoláda 100% - 250g

 

100% čokoláda vzniká rozomletím celého nepraženého kakaového bôbu na jemnú pastu a jej vysušením do pevnej hmoty. Preto aj jej chuť a vôňa sú 
vlastnosťami samotného kakaového bôbu. 100% čokoláda, teda kakaová pasta, je vyrobená z bio kakaových bôbov z Peru, nabitých antioxidantmi, minerálmi a ďalšími telu prospešnými látkami.
Kakaové bôby sú plody kakaovníka (Theobroma cacao), ktorý sa botanicky radí k orechom, a chutia ako nesladká horká čokoláda. Nepražené predstavujú 
výborný prostriedok, ako dodať telu energiu, dobrú náladu, jasnú myseľ a podporiť zdravý životný štýl. Pravá horká čokoláda vzniká mletím nepražených kakaových bôbov za nízkych teplôt. Tá sa následne nechá stuhnúť a vysušiť do chuťovo bohatej pasty bez
toho, aby boli stratené ľudskému organizmu prospešné látky.

Zloženie: kakaová pasta bio 100%.

Hmotnosť: 250g

Skladovanie: Uchovávajte pri teplote do 18°C, nevystavujte slnečnému žiareniu. Obal po použití vždy dobre uzavrite. Nevystavujte prudkým zmenám teplôt. Upozornenie: Je vhodná zvýšená opatrnosť v tehotenstve, pri dojčení, u detí do 5 rokov a tiež je vhodná obozretnosť pri kombináciách s niektorými liekmi a
ďalšími látkami (hlavne niektoré antidiabetiká, lítium, teofylín, hormonálne prípravky, čaj a káva s obsahom kofeínu) Opatrne by s čokoládou mali zaobchádzať všetci s náchylnosťou k migrénam.

Nutričné ​​hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota 2396 kJ/ 581 kcal
Tuky 50 g                        z toho nasýtené 29 g
Sacharidy 8,3 g               z toho cukry 0,5 g
Vláknina 21 g
Bielkoviny 15 g
Soľ <0,01 g
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: