Bio kakaové maslo

Kód: VTL017
€9,79
Skladom (> 5 ks)
Kakaové bôby z Peru sú nabité antioxidantmi, vitamínmi a minerálmi. 
 

Detailné informácie

Poštovné zadarmo pri nákupe nad 35 €

Darček k objednávke

Overení a kvalitní dodávatelia

Rýchly servis

Podrobný popis

Bio kakaové maslo

 

Kakaové bôby z Peru sú nabité antioxidantmi, vitamínmi a minerálmi. Plody kakaovníka (Theobroma cacao) sa botanicky radia k orechom a chutia ako horká
čokoláda.

Nepražené predstavujú výborný prostriedok, ako dodať telu energiu, dobrú náladu, jasnú myseľ a podporiť zdravý životný štýl. Vďaka tomu, že u
nich nedochádza k praženiu a rafinovaniu ako pri komerčných kakaových výrobkoch, sú v nich zachované všetky živiny.

Kakaové maslo je úplne prírodné a bez chemikálií. Ide o čistý tuk z kakaových bôbov.

Kakaové maslo je vytvorené pomocou špeciálneho drvenia a lisovania kakaových bôbov pri nízkej teplote, ktorá zaisťuje zachovanie prirodzenej štruktúry tukov.
Výsledkom je unikátny prirodzený RAW tuk vo forme butónkov, ktorá je veľmi praktická na ďalšie spracovanie.

Kakaové maslo je aj surovinou na výrobu bielej čokolády alebo je často používané ako zložka produktov starostlivosti o telo (mydlá, sprchové gély, telové maslá)
a do rôznych receptov. Zloženie: 100% kakaové maslo (certifikované bio RAW)

Hmotnosť: 250g

Rozpúšťa sa až pri vyššej teplote, preto je pri bežných teplotách tuhé. Na rozpustenie odporúčame dať požadované množstvo butónkov do sklenenej misky a tú
vložiť do misy s horúcou vodou. Použitie: kakaové maslo je možné použiť ako pri pečení, tak do rôznych dezertov, čokolád, koktailov, zmrzlín. Je možné ho používať aj na pokožku po každom
osprchovaní. Kakaové maslo je možné použiť aj ako masážny olej. Skladovanie: Skladujte na chladnom, temnom a suchom mieste. Surové bio kakao maslo má vysokú stabilitu a dlhú trvanlivosť.

Nutričné ​​hodnoty v 100 g:

Energetická hodnota 3712 kJ / 884 kcal

Tuky 98 g                z toho nasýtené 56 g

Sacharidy 0 g          z toho cukry 0 g

Vláknina 0 g

Bielkoviny 0 g

Soľ 0 g




 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: