Ďatle Medjool BIO 750g

Kód: VTL044
€14,79
Skladom (> 5 ks)
Vôňou pripomínajú marcipán a chuťou karamelové cukríky 
to sú prírodné ďatle odrody Medjool.

Detailné informácie

Poštovné zadarmo pri nákupe nad 35 €

Darček k objednávke

Overení a kvalitní dodávatelia

Rýchly servis

Podrobný popis

Ďatle Medjool BIO 750g

 

Vôňou pripomínajú marcipán a chuťou karamelové cukríky to sú prírodné ďatle odrody Medjool. Toto obľúbené sušené ovocie s vysokým obsahom
prírodných cukrov je nielen lahodnou ingredienciou na prípravu sladkého jedla, ale aj skvelou pochúťkou a rýchlym zdrojom energie.

Ďatle sú veľmi obľúbené najmä pre svoju sladkú chuť. Okrem toho však v sebe ukrývajú cenné nutričné ​​poklady, vďaka ktorým majú blahodárne účinky na
zdravie, krásu aj vitalitu celého organizmu.

Ďatle Medjool, to sú najšťavnatejšie ďatle priamo z Izraela!

Medjool je špeciálna odroda izraelských datlí, prezývaná ako „kráľovské datle“, ktoré sú oproti tým ostatným oveľa väčšie, sladšie a šťavnatejšie. Vynikajú 
výraznou škoricovou vôňou a medovo karamelovou chuťou, preto sa najčastejšie používajú na ochutenie sladkých pokrmov.

Datle majú v kuchyni naozaj rozmanité využitie:

    Skvele chutia samotné, ako desiata pri športovom výkone alebo ako zdravé maškrtenie.
    Na prípravu RAW dezertov, tyčiniek, guličiek a ovocných džemov. Pridať ich môžete tiež do múčnikov, smoothies, raňajkových kaší, müsli a ovocných šalátov.
    
Odporúčané dávkovanie: 10–30 gramov (malá hrsť) denne.

Hmotnosť: 750g

Zloženie:
100% datle Medjool BIO.

Skladovanie: na chladnom, tmavom a suchom mieste (0 - 4 ° C, max. 70% vlhkosť vzduchu). Obal po použití vždy dobre uzavrite.

Niekedy môže po dlhšej dobe skladovania cukor v datliach začať kryštalizovať. Tým sa však nemení ich nutričná hodnota. V takom prípade stačí datle krátko 
namočiť do horúcej vody.
Nutričné ​​hodnoty 100 g:
Energia 1347 kJ/ 322 kcal
Tuky 0,15 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 75 g
z toho cukry 66,5 g
Vláknina 6,7 ​​g
Bielkoviny 1,8 g
Soľ 25 mg
 
 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: