Kakaové bôby Bio nelúpané

Kód: VTL012
€8,99
Skladom (> 5 ks)
Plody kakaovníka (Theobroma cacao) sa botanicky radia 
k orechom a chutia ako horká čokoláda.

Detailné informácie

Poštovné zadarmo pri nákupe nad 35 €

Darček k objednávke

Overení a kvalitní dodávatelia

Rýchly servis

Podrobný popis

Kakaové bôby Bio nelúpané

 

Plody kakaovníka (Theobroma cacao) sa botanicky radia k orechom a chutia ako horká čokoláda. Nepražené predstavujú výborný prostriedok, ako dodať
telu energiu, dobrú náladu, jasnú myseľ a podporiť zdravý životný štýl.

Kakaové bôby aj kvalitná čistá čokoláda navodzujú príjemný pocit telesnej kondície a duševnej bdelosti.

    Vďaka obsahu horčíka, vápnika a draslíka prispievajú k normálnej funkcii nervového systému, psychologických procesov a neurotransmisii, tiež látky 
nazývané bioaktívne amíny prospievajú harmonickej funkcii neurotransmiterov (prenášačov nervových vzruchov v mozgu), podieľajú sa aj na vytváraní
„pocitov blaha“. Vďaka obsahu horčíka, fosforu, draslíka a vápnika prispievajú k udržaniu normálneho stavu kostí a zubov, ako aj k normálnej funkcii svalov ak zdravej tvorbe
bielkovín. Vďaka obsahu železa prispievajú k normálnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu, a tým k normálnemu prenosu kyslíka v tele. Vďaka obsahu železa prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Vďaka obsahu vápnika prispievajú k normálnej funkcii tráviacich enzýmov. Vďaka obsahu horčíka, fosforu, vápnika a železa prispievajú k normálnemu energetickému metabolizmu. Vďaka obsahu horčíka, vápnika a železa podporujú zdravé delenie buniek.


Zloženie: 100% kakaové bôby bio nelúpané.

Hmotnosť: 250g

Použitie
: je možné ich konzumovať buď samotné alebo namočené napríklad v mede, je možné ich tiež mixovať do koktailov a rôznych dezertov, poprípade
zmiešať s kustovnicou čínskou a hrozienkami.

Nutričné ​​hodnoty v 100 g

Energetická hodnota 2377 kJ/ 570 kcal Tuky 52 g z toho nasýtené 33 g Sacharidy 0,2 g z toho cukry 0,2 g Vláknina 25,6 g Bielkoviny 12,6 g Soľ** 0,17 g
 

 
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: