New bar červená repa a ríbezle

Kód: 1470
€0,59
Skladom (> 5 ks)

Cereálna tyčinka so sušenou zeleninou a mliečnu polevou. Červená repa je kvalitným zdrojom kyseliny listovej, vitamínu C a hlavne draslíka.

Bez konzervantov a umelých farbív.

Detailné informácie

Poštovné zadarmo pri nákupe nad 35 €

Darček k objednávke

Overení a kvalitní dodávatelia

Rýchly servis

Podrobný popis

New Bar červená repa a ríbezle

 

Cereálna tyčinka so sušenou zeleninou a mliečnu polevou. Červená repa je kvalitným zdrojom kyseliny listovej, vitamínu C a hlavne draslíka.

Bez konzervantov a umelých farbív.

Zloženie: cereálie (35%),ovsené vločky (19%), ryžový crispies (16%),ryžová múka, cukor, jačmenný sladový výťažok, soľ, maltózový sirup, repkový olej, mliečna poleva (9%), cukor, rastlinný tuk (hydrogenovaný palmový olej), sušená srvátka, kakaový prášok, sušené odtučnené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodne identická aróma mlieka, lieskových orieškov a čokolády, sójová drvina pražená, tekutý invertný sirup, sušená červená repa (4%), ochucovacia pasta (3%),čierne ríbezle (15%), cukor , glukózový sirup, regulátor kyslosti: kyselina citrónová a jablčná, koncentrovaná čučoriedková šťava, výťažok z čiernej mrkvy, zahusťovadlo: pektín, aróma, farbivo: karamel, zahustené plnotučné mlieko sladené (mlieko, cukor, laktóza), zemiaková vláknina.


Môže obsahovať stopy suchých škrupinových plodov, vajec, oxidu siričitého, horčice, zeleru, arašidov a sezamu.

Skladovanie: Skladujte v suchu do 25°C, chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Obsah: 33 g

Výživové hodnoty na 100 g:

  • Energia  1729kJ/412kcal
  • Tuky 16,0g                     - z toho nasýtené mastné kyseliny 6,0g
  • Sacharidy 63,0g             - z toho cukry 24,7g
  • Bielkoviny 6,0g
  • Soľ 0,1g

 

Výživové hodnoty na 33 g:

  • Energia  570kJ/136kcal
  • Tuky 5,3g                     - z toho nasýtené mastné kyseliny 2,0g
  • Sacharidy 20,7g             - z toho cukry 8,2g
  • Bielkoviny 2,0g
  • Soľ 0,03g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: