Spirulina chrumkavá pikantná

Kód: VTL035
€17,69
Skladom (> 5 ks)
Spirulina (Arthrospira maxima) je jednobunková kyanobaktéria a 
jedna z prvých foriem života.
 

Detailné informácie

Poštovné zadarmo pri nákupe nad 35 €

Darček k objednávke

Overení a kvalitní dodávatelia

Rýchly servis

Podrobný popis

Spirulina chrumkavá pikantná

 

Spirulina (Arthrospira maxima) je jednobunková kyanobaktéria a jedna z prvých foriem života. 
Približne už pred 3,6 miliónmi rokov začala vypúšťať kyslík, čím pomaly vytvárala dnešnú atmosféru. V prírodnom stave ju môžeme nájsť predovšetkým v teplých 
tropických moriach.


Nová forma pikantnej chrumkavej a „spicy“ spiruliny je úplne nový level, ako môže spirulina chutiť.

Na tejto forme je jedinečné, že ju môžeme pridať do šalátov, slaných jedál alebo len tak do úst.

Ako môže pomôcť?

    Pomáha ľuďom so sklonom k ​​chudokrvnosti, pretože podporuje zdravú krvotvorbu.
    Železo je nevyhnutné na normálny prenos kyslíka v tele a zlepšuje tak okysličenie organizmu.
    Prispieva k zníženiu únavy .
    Prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy.

Pomôže tým, ktorí majú zvýšené nároky na mikroživiny:

    Deťom, ktoré neradi jedia zeleninu.
    Teenagerom, mamičkám alebo seniorom, ktorí potrebujú dostatok živín.
    Aktívnym športovcom so záujmom o doplnenie mikronutrientov.
    Moderným zaneprázdneným ľuďom s nedostatkom energie.
    Vegánom a vegetariánom.
   
Odporúčané dávkovanie:  1-5 g denne (1-2 lyžičky).

Zloženie:
100% spirulina, indické korenie (koriander, rasca, kardamóm, korenie, klinček, chilli, kurkuma, škorica, bobkový list).

Hmotnosť: 125g

Skladovanie: na chladnom, temnom a suchom mieste.

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nie je náhradou pestrej stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Nutričné ​​hodnoty v 100 g:

Energetická hodnota 360 kcal
Tuky  6 g                 z toho nasýtené  0 g
Sacharidy  20 g       z toho cukry  0 g
Vláknina  0 g
Bielkoviny 56,4 g Soľ 0,9 g Železo 45,6 mg (325 %)
 


Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: